MENY V 46

LUNCH BUFFE

Ni kan boka för lunch
buffé  vid kl. 08:00 

MÅNDAG

  1. Panerad rödspättafilé med kokt potatis, broccoli och dillmajonnässås.
  2. Stekta köttbiffar i brunsås med stekt potatis och stekt broccoli.
  3. Ryggbiffgratäng med stekta grönsaker och fullkornsris.

TISDAG

  1. Vita kroppkakor med skriat smör/vitsås och lingonsylt.
  2. Grillade isterband med stuvad potatis och rödbetor.
  3. BBQ-grillad fläskkarré med stekt rostad potatis och grönpepparsås.

ONSDAG

  1. Panerad stekt torskfilé med kokt potatis/potatismos och remouladsås.
  2. Falukorvsgratäng med soltorkade tomater, ost och grönkål.
  3. Husets fläskschnitzel med kapris, pommes och chilibearnaisesås.

TROSDAG

  1. Köttfärsspett med grillad tomat\lök, klyftpotatis\bulgur och tzatziki.
  2. Helstekt kyckling på spett med potatisgratäng och bearnaisesås.
  1. Pastagratäng med fläskfilé, stekt grönsaker och sparrissås.

FREDAG

  1. Grillad fläskkarré på spett med klyftpotatis och kantarellsås.
  2. Stekt fläsk med husets raggmunkar eller kokt potatis och löksås.
  3. Stekt kycklingfilé i basilikasås med timjanstekt potatis.

Köksmästaren.se 2021 | Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång
Vi använder cookies för att möjliggöra en korrekt funktion och säkerhet på vår hemsida, och för att erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse.

Avancerade inställningar

Du kan anpassa dina cookie-val här. Aktivera eller inaktivera följande kategorier och spara ditt val.