MENY V 46
LUNCH BUFFE
Ni kan boka för lunch
buffé vid kl. 08:00
MÅNDAG
- Panerad rödspättafilé med kokt potatis, broccoli och dillmajonnässås.
- Stekta köttbiffar i brunsås med stekt potatis och stekt broccoli.
- Ryggbiffgratäng med stekta grönsaker och fullkornsris.
- Panerad rödspättafilé med kokt potatis, broccoli och dillmajonnässås.
- Stekta köttbiffar i brunsås med stekt potatis och stekt broccoli.
- Ryggbiffgratäng med stekta grönsaker och fullkornsris.
TISDAG
- Vita kroppkakor med skriat smör/vitsås och lingonsylt.
- Grillade isterband med stuvad potatis och rödbetor.
- BBQ-grillad fläskkarré med stekt rostad potatis och grönpepparsås.
ONSDAG
- Panerad stekt torskfilé med kokt potatis/potatismos och remouladsås.
- Falukorvsgratäng med soltorkade tomater, ost och grönkål.
- Husets fläskschnitzel med kapris, pommes och chilibearnaisesås.
TROSDAG
- Köttfärsspett med grillad tomat\lök, klyftpotatis\bulgur och tzatziki.
- Helstekt kyckling på spett med potatisgratäng och bearnaisesås.
- Pastagratäng med fläskfilé, stekt grönsaker och sparrissås.
- Köttfärsspett med grillad tomat\lök, klyftpotatis\bulgur och tzatziki.
- Helstekt kyckling på spett med potatisgratäng och bearnaisesås.
- Pastagratäng med fläskfilé, stekt grönsaker och sparrissås.
FREDAG
- Grillad fläskkarré på spett med klyftpotatis och kantarellsås.
- Stekt fläsk med husets raggmunkar eller kokt potatis och löksås.
- Stekt kycklingfilé i basilikasås med timjanstekt potatis.
- Grillad fläskkarré på spett med klyftpotatis och kantarellsås.
- Stekt fläsk med husets raggmunkar eller kokt potatis och löksås.
- Stekt kycklingfilé i basilikasås med timjanstekt potatis.